Team-informatie

Team-informatie

Met 16 spelers begon de U15 dit jaar aan een nieuw voetbalverhaal bij hun nieuwe club, Alberta Schilde. 
Het zijn echte leeuwen die steeds voor elkaar door het vuur gaan. Deze kersverse Albertaboys geven aan dat ze het team en vriendschap veel belangrijker vinden dan eventuele individuele ambities. Daarom kiezen ze ervoor om in één ploeg te blijven spelen. 
 
Er wordt erg hard getraind en tussenseizoenen kennen ze niet. Deze toppers willen altijd blijven doorgaan. Op training wordt er heel wat afgelachen maar ook serieus gewerkt. Looptrainingen zijn niet hun favoriete bezigheid maar ook die haspelen ze met een lach en een zwans af.
 
Er zit zo'n beetje vanalles in deze ploeg: een betrouwbare keeper, een solide verdediging met heel wat kracht en snelheid, technisch vaardige en harde werkers op het middenveld, pijlsnelle flankspelers en enkele trefzekere afwerkers. Onder het motto "iedereen speelt" halen ze dit seizoen erg mooie resultaten. 
 
Elk jaar betwisten de boys een meerdaags buitenlands tornooi. En elk jaar worden de vriendschapsbanden zo nog wat hechter! Ook dit seizoen plannen ze weer een trip!
 
Benieuwd om hen nog wat beter te leren kennen... kom dan zeker eens een wedstrijd bekijken.
 
Come on Alberta!
 
Hun fiere en dankbare trainer,
 

Wim

 

Teamsponsors:

Alberta FC Schilde U15:

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!